Luado Anbefaler – Petter fra Senior AS

Møt Petter fra Bergen. Han er årets første fikser som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler 2020». Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA, og en ny Luado t-skjorte.


Petter er selvlært handyman som for to år siden gikk av med pensjon. Han ønsket seg en mer aktiv pensjonisttilværelse og jobber nå gjennom selskapet Senior AS i Bergen. Et selskapet bestående av 40 unge pensjonister som hjelper til med praktiske dagligdagse oppgaver.


UNGE PENSJONISTER

Initiativtagere bak Senior AS er Jan Erik og Gudrun Jebsen som mener at mange unge pensjonister er en god arbeidsressurs for samfunnet, selv om man ikke lenger ønsker å stå i full jobb.

Gjennom Senior AS kan man arbeide så mye man ønsker på timebasis. Samtidig er det mange som trenger hjelp til enkle oppgaver.

– Vi ønsker å kombinere dette og gi trygg og god hjelp til folk som trenger det sier Jan Erik Jebsen i Senior AS.


UTROLIG DYKTIG OG EN SKIKKELIG LIKANES KAR

Petter har siden oppstart på Luado utført en rekke oppdrag gjennom appen – alle med strålende tilbakemeldinger fra kundene. Han er en positiv person med mye arbeidsglede.

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» for januar 2020, i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som en veldig dyktig og behagelig å ha med å gjøre, og de er alle veldig fornøyd med jobben han han gjorde.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Petter…


FAKTA:
  • Navn: Petter
  • Bosted: Bergen
  • Medlem siden: Desember 2019
  • Utfører: IKEA-montering, montering- og reparasjoner, hage- og utearbeid, snekkerarbeid, malearbeid, og vedlikehold båt/bil
  • Type fikser: Proff (ufaglært)
  • Oppdrag utført: 7
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Petter er tilgjengelig for oppdrag i Bergen. Han er selvlært handyman og har mye erfaring med IKEA-montering og andre praktiske oppgaver.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Jeg jobber gjennom Senior As, og vi ble i desember introdusert til det nye samarbeidet med Luado. Dette virket veldig interessant, og en fin mulighet til å få flere oppdrag. Det er et positivt bidrag for alle, smiler Petter.

– Både jeg og andre kollegaer har fått ulike oppdrag gjennom Luado, og vi synes det er veldig gøy. Det gir en ekstra boost!


HVA ER VIKTIG FOR DEG PÅ ET OPPDRAG?

Det jeg opplever at er det viktigste er å ta kontakt med kjøper så tidlig som mulig, snakke med dem og få en forståelse av hva jobben går i, og hva de har og ikke har av utstyr. På oppdraget sørger jeg for å bli litt kjent med dem og jobben, og skape tillit, forteller Petter.

– Jeg tenker at det er viktig å gi en trygghet når noen slipper meg inn i deres hjem, jeg vil de skal vite at jeg bare er en snill person som kommer for å hjelpe dem.


IKEA-MONTERING ★★★★★

Vi vil gi Petter Tomren vår helhjertede anbefaling !!! Presis – effektiv – pålitelig – utrolig dyktig og en skikkelig likanes kar – helt åpenbart en 6 er på skalaen !!

Berit (Bergen)


HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE PÅ ET OPPDRAG?

Alle oppdrag og oppgaver er litt forskjellige, men så langt har jeg bare gode opplevelser. Ofte er det elde kunder som egentlig alltid har gjort småjobbene selv, men pga helse eller liknende har de nå problemer med å gjøre det på egenhånd.

– Det som går igjen på alle oppdrag er stor takknemmelighet bare for det at man møter opp. De setter så pris på at det går fort fra de legger inn en bestilling til jeg dukker opp på døren deres.


Jeg gjør jo disse jobbene mer for det sosiale aspektet, ikke fordi det er levebrødet mitt. Det er mindre stress og press, og det blir derfor ofte også gode samtaler med kundene.

– Jeg har fått tilbud om både vaffel og kaffe på oppdrag som en ekstra takk for hjelpen. Jeg har til og med fått en flaske rødvin en gang, siden de var så fornøyde, smiler Petter


ØNSKER DU HJELP FRA PETTER?

Petter er tilgjengelig for oppdrag i Bergen, og tilbyr sin hjelp innen kategoriene IKEA-montering, montering- og reparasjoner, hage- og utearbeid, snekkerarbeid, malearbeid, og vedlikehold båt/bil.

BESTILL HJELP FRA PETTER