Bli bedre kjent med Luado-fikser Heidi

Heidi malt dukkehus på Jar

– Jeg kunne aldri sittet på kontor, og trenger en variert hverdag hvor jeg jobber fysisk, forteller Luado-fikser Heidi. Forrige uke hadde hun sin første jobb gjennom tjenesten og er klar for å hjelpe flere.

Heidi Trixi Oppegård Hetland er 32 år og bor i Heggedal. Hun har en aktiv hverdag som frivillig for Stabæk Fotball og starter for tiden opp sitt eget firma hvor hun hjelper til med hundelufting, barnepass og andre oppgaver. Hun har en variert bakgrunn, og har både fagbrev som kokk og kjørt både truck og lastebil. Da hun oppdaget Luado.no fant hun fort ut at hun ville registrere seg.

– Som Luado-fikser får jeg stor fleksibilitet og mulighet til å fylle de timene jeg ikke gjør faste oppdrag i mitt eget firma. Dessuten er det en tjeneste som gjør det enkelt for oss som tilbyr småjobber, sier hun.


INGEN OPPSTARTSKOSTNADER

For i motsetning til enkelte andre tjenester som formidler småjobber koster det meg ingen ting å registrere seg eller å få tilbud om nye jobber gjennom Luado. Det setter Heidi stor pris på.

– For meg som akkurat har starter opp, og må tenke økonomi i alt jeg gjør, er det veldig fint med en tjeneste som er gjennomført seriøs, og hvor jeg kan få oppdrag uten å måtte betale i forkant.

Heidi malte dukkehus på 1-2-3

Sin første Luado-jobb fikk hun hos familien Bergaust, som trengte hjelp til å male det gamle dukkehuset i hagen. – Vi avtalte jobben og antall timer veldig enkelt og greit gjennom Luado.no, og vi fikk raskt en god kommunikasjon, forteller hun.

Da hun kom hjem til familien var alt klart, og det var bare å sette i gang og jobbe. – Jeg fikk til og med lunsj, smiler Hetland.


1-2-3, ALT ER MED

Heidi er godt fornøyd med sitt første oppdrag som Luado-fikser, og nevner spesielt tre ting som gjør Luado til en bra tjeneste for henne:

  • Det er kjapt og enkelt. Det går kjapt å registrere seg. Det går kjapt å avtale oppdrag, og det går kjapt å kommunisere med oppdragsgiver.
  • Fast timebetaling. Det at jeg slipper å måtte forhandle om pris for hver småjobb gjør det veldig mye enklere, mer forutsigbart og så føler jeg at jeg får betalt en rettferdig lønn for jobben.
  • Jeg setter pris på at all betaling foregår gjennom tjenesten, det gjør det både mer seriøst og tryggere. Det er også veldig bra at jeg slipper å tenke på forsikring, ettersom jeg er forsikret i If når jeg utfører oppdrag gjennom Luado. Det betyr mye.

Det er ikke bare Heidi som er fornøyd med Luado. Også regnskapsføreren hennes synes det er lett å forholde seg til tjenesten.

– Han får oversikt over alle oppdrag jeg har gjort, og hva jeg har tjent gjennom tjenesten, og det gjør jo jobben hans også enklere, så vi er veldig fornøyde begge to, ler Heidi.


JEG FIKSER DET.

Ønsker du å få hjelp av Heidi kan du ta en kikk på Heidis Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Heidi her