Bli kjent med arbeidsjernet Ahmed

Luado-fikser Ahmed

Ahmed har mange gode egenskaper og liker godt å ha en jobb som inkluderer fysisk arbeid. Han har jobbet med småjobber tidligere, men da han ble introdusert for Luado ble han positivt overrasket over fordelene.


MYE ERFARING I ERMET

Ahmed er snart 27 år og har bodd i Norge siden han var tre år gammel. Han ble født i Bosnia, og bor nå i en leilighet ved Mortensrud.

Opp gjennom tidene har Ahmed jobbet med barn og ungdom, og mye hardt fysisk arbeid. Han har blant annet jobbet som teknisk isolattør i ett par år, og med logistikk i byråfirmaet Logent. På begge jobbene var det mye fysisk arbeid, noe han trives godt med.

– Selv om jeg likte jobbene veldig godt ble jeg nødt til å slutte etterhvert. Det ble uheldigvis mye smerter i ryggen og ellers i kroppen. Men så lenge jeg har en begrensning på tunge løft, så er ikke fysisk arbeid et problem nå.


SPENNING I HVERDAGEN

Ahmed er svært glad i ekstremsport og det som kan gi han et godt adrenalinkick. Han driver blant annet med terrengsykling, pil og bue, Paragliding og slalåm. Han har vært en aktiv slalåmkjører siden han var tre år gammel.

– Jeg synes det er veldig gøy å stå ned de sorte bakkene i skibakkene. Gjerne på en fot eller andre måter å gjøre det litt ekstra spennende på. Adrenalin er noe av det beste jeg vet.

Hvert år ved sommer- og nyttårstider drar han til hjembyen Kupres. Her er det mange som driver aktivt med Paragliding, og det blir derfor ofte noen turer opp på fjellene med andre innbyggere. I Norge er det Årvollbakken han ofte drar til, ettersom det er et passende høyt fjell med lite trær, forteller han.

Luado-fikser Ahmed


BLE TIPSET OM LUADOS RETTFERDIGE PROFIL

For litt under en måned siden ble Ahmed tipset om Luado av en venninne. Hun sa det var en tjeneste som kunne passe han perfekt ettersom han likte å drive med småjobber, bare at Luado i motsetning til andre hadde et rettferdig profil, forteller Ahmed.

-Det at det er fast lønn på 200,- i timen er helt supert! Tidligere har jeg jobbet for en timesbetaling ned mot 70kr i timen. Det var veldig kjipt og føltes som totalt misbruk, men noen ganger har man dessverre ikke så mye valg.

På andre plattformer for småjobber har Ahmed måttet betale for å vise interesse for en jobb, uten garanti for å få den. Dersom han ikke fikk jobben, fordi andre for eksempel tilbød en billigere pris for arbeidet, var pengene bare bortkastet, forteller han.

– På Luado kan folk velge meg fordi de faktisk ønsker min hjelp, og alt er hvitt arbeid. Det gir meg ekstra motivasjon!


FORNØYDE KJØPERE

Ahmed registrerte seg kjapt etter tipset fra venninnen, og har jobbet som Luado-fikser en måneds tid. Han har allerede hatt mange oppdrag, med oppgaver som maling, oppussing, snekring og reperasjoner.

– Det har vært helt fantastisk! Kjøperne er så hyggelige, en gang var jeg litt tidlig ute og da ble jeg invitert inn på kaffe! Mange har vært så fornøyd med arbeidet mitt og vil bruke meg igjen – det er veldig gøy.


AHMED ER KLAR FOR Å HJELPE DEG

Ahmed tilbyr sin hjelp i Oslo og Bærum i kategoriene handyman, oppussing, rengjøring og utearbeid. Ønsker du å få hjelp av Ahmed kan du ta en kikk på Ahmed sin Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Ahmed her