Luado Anbefaler – arbeidsjernet Heidi

Møt arbeidsjernet Heidi fra Oslo. Hun er den tredje fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA, og en ny Luado t-skjorte.


«ANBEFALES PÅ DET VARMESTE»

Heidi har siden oppstart på Luado utført en rekke oppdrag gjennom appen – alle med strålende tilbakemeldinger fra kundene. Ja, hun kan faktisk vise til 5.0 av 5.0 i snitt rating.

Hun beskrives som en effektiv, positiv og en service-innstilt person, som har blitt svært populær hos kjøpere i Oslo-området.

Dette er noen av grunnene til at hun nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler», i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.

Kjøpere på Luado omtaler henne blant annet som et organisasjonstalent, effektiv og svært hyggelig.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Heidi…


FAKTA:
  • Navn: Heidi
  • Medlem siden: September 2019
  • Utfører: IKEA-montering, husarbeid, hjelper, hage- og utearbeid og flyttehjelp.
  • Type fikser: Privat fikser
  • Oppdrag utført: 69
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Heidi er tilgjengelig for oppdrag i Stor-Oslo. Hun har mye erfaring med IKEA-montering, husarbeid og andre praktiske oppgaver.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Det begynte med at vi ville dra på en reise, og vi så da etter måter å tjene inn penger som kunne gå direkte til den turen, i steder for å bruke lønnen fra min daglige jobb. Det var da jeg kom over Luado, smiler Heidi.

– Det er en fin måte å spare penger, og sette rett inn på en koto.


NOE SPESIELT DU GJORDE FOR Å FÅ DITT FØRSTE OPPDRAG?

Da jeg registrerte en fikser-profil brukte jeg lang tid på profilen. Jeg skrev hva jeg kan og ikke kan, og fokuserte på hva som var relevant. Jeg tittet også på andre profiler på Luado, for å få et inntrykk av nivå og hva jeg kunne sette meg opp på, forteller hun.

– Det gikk ikke lang tid før jeg fikk mitt første oppdrag!


HAR DU NOEN TIPS TIL NYE FIKSERE?

Jeg har tre tips til nye fiksere, som kan hjelpe dem med å komme i gang, starter Heidi.
– Vær raus med tid i kalenderen, sørg for å få inn noen jobber, og stram heller inn deretter. Det viktigste er at du får ballen til å rulle.
– Aldri si nei til et oppdrag, med mindre der er noe du ikke behersker. Man får ikke alltid de morsomste oppdragene i starten, men det viktigste er å komme i gang.
– Gi jernet på oppdrag, slik at du får skikkelig gode tilbakemeldinger! Ikke lever halvveis.


HVA ER DITT TRIKS FOR Å FÅ FORNØYDE KUNDER?

Alltid være høflig, hyggelig og forventningsstyre! Det er viktig å ikke juge på estimering av tiden, da blir kunden vanvittig skuffet. Beregn riktig tid, ta med riktig verktøy, hold god kommunikasjon underveis i oppdraget, og ikke minst; Ha nødvendig erfaring!

– Alle bruksanvisninger til IKEA-møbler ligger på nett, så sjekk alltid det først. Det hjelper på mye mer enn bare tidsberegning!


HUSARBEID ★★★★★

Helt topp! Utrolig dyktig, initiativrik og organisert. Super dame. Betiller henne igjen og igjen!

Dag (Oslo)


ØNSKER DU HJELP FRA HEIDI?

Heidi er tilgjengelig for oppdrag i Stor-Oslo, og tilbyr sin hjelp innen kategoriene IKEA-montering, husarbeid, hjelper, hage- og utearbeid og flyttehjelp.

BESTILL HJELP FRA HEIDI