Tjen penger på varebilen din

Luado hjelper deg med pakking og flytting

Vi opplever stor etterspørsel fra boligeiere i Oslo og Bærum, som trenger hjelp med bortkjøring av avfall, transport og flyttehjelp. Har du litt ledig tid og disponerer egen varebil eller bil + tilhenger – da vil vi ha deg som Luado-fikser. Tjen litt ekstra som privatperson på å hjelpe andre i ditt nærområde.


kr 401,- per time

Betaling gjelder når kjøper bestiller hjelp av deg med bil, og inkluderer bompenger og drivstoff innenfor Oslo/Bærum. Minimum 802 kr i betaling pr oppdrag (2 timer). Betaling uten kjøretøy er fra 200 kr timen.


REGISTRER DEG SOM LUADO-FIKSER


DETTE ER LUADO:

Luado er sannsynligvis den enkleste, tryggeste og mest effektive måten å fikse deg småjobber på. Du registrerer enkelt en Luado-fikser profil på Luado.no, helt uten kostnad og binding. Du bestemmer hva du vil jobbe med, hvor du vil jobbe og når du vil jobbe.

Så snart du er registrert vil vi gjennomføre et telefonintervju med deg. Blir du godkjent Luado-fikser vil vi fikse deg nye jobbforespørsler fra kjøpere som trenger hjelp. Aksepter forespørsel, utfør jobben og få betalingen til din bankkonto. Enkelt og greit!


DINE FORDELER:
  • Gratis registrering og ingen binding
  • Ingen kostnader for å vise interesse for jobb
  • Fast og forutsigbar timebetaling (200 kr / 319 kr m/kjøretøy)
  • Betaling til din bankkonto
  • Du bestemmer hvor og når du vil jobbe
  • Ansvars- og ulykkesforsikring i If via Luado inkludert

REGISTRER DEG I DAG:

Registrer en Luado-fikser profil på Luado.no, så tar vi kontakt med deg for en prat før du blir godkjent Luado-fikser og kan tjene litt ekstra på å hjelpe andre med småjobber.