Olav ble månedens Luado-fikser

Luado-fikser Olav

Olav (19) har alltid vært med når det skal fikses i hus og hage hjemme, og har gjennom det fått med seg mye praktisk erfaring til tross for sin unge alder.

Kjøpere på Luado omtaler han som bla. løsningsorientert og pålitelig. Gratulerer som månedens Luado-fikser i oktober til superfikser Olav.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Clas Ohlson til en verdi av 500 kroner.BLI LITT BEDRE KJENT MED OLAV:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

Jeg tar opp fag på Bjørknes for å forbedre vitnemålet og fokuserer på å ta lappen, utenom dette blir det mye fritid i hverdagen sier Olav. Jeg har alltid hjulpet til mye hjemme men alt fra montering til utearbeid og så videre, og jeg er vel generelt en praktisk anlagt person.

– Jeg tilbyr min hjelp på Luado fordi jeg føler det er fornuftig bruk av fritiden.2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

Jeg har jo en del tid til overs, og er veldig fleksibel, så det har nok noe med saken å gjøre. I tillegg er jeg ikke kresen på hvilke oppdrag jeg tar, forteller Olav.

– Jeg fokuserer på å gjøre en ordentlig og seriøs jobb hver gang. – Og heldigvis har også alle jeg har vært på oppdrag hos vært kjempehyggelige, så blir det lett å stå på.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Det jeg liker aller best med Luado er at jeg lærer så mye, forteller Olav.

– Det jeg har gjort og fått til, er ting jeg aldri trodde jeg kunne gjøre før jeg begynte med dette..


ØNSKER DU HJELP FRA OLAV?

Olav er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, utearbeid, flyttehjelp, rengjøring og oppussing.

LEGG UT DIN SMÅJOBB