Espen ble «Månedens Luado-fikser» i april

Superfikser Espen

Månedens Luado-fikser for april er en fikser som har utmerket seg med flere gode tilbakemeldinger, rask responstid og godt utførte oppdrag. 

Gratulerer til superfikser Espen.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Bauhaus til en verdi av 500 kroner.


BLI LITT BEDRE KJENT MED ESPEN:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

– Fordi jeg liker å hjelpe andre og yte det lille ekstra. Jeg synes det er gøy å se gode resultater av det jeg gjør, og ikke minst gleden dette gir andre som trenger min hjelp. I tillegg er jeg praktisk anlagt og liker godt oppdrag som involverer flytting, rydding og tunge løft.


2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

– En av grunnene er vel det at jeg er veldig opptatt av å få klarhet i hvilket arbeid som skal gjøres, og hvilket resultat som er ønsket. Det er viktig å spørre hvis man lurer på noe, og sørge for at man vet nøyaktig hva som skal gjøres. Da er det enklere å utføre arbeidet på en måte som gjør at oppdragsgiver blir fornøyd.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

– Det jeg liker best med Luado er at det er veldig enkelt å bruke og det er lett å forstå logikken. Når jeg får en ny jobbforespørsel får jeg kjapt oversikt over hvem jeg skal hjelpe, hvor jeg skal møte opp og hva som skal gjøres. Det er også en fordel at det er kjapp betaling direkte til bankkonto. Luado gjør det enkelt for meg å tjene litt ekstra i hverdagen.


ØNSKER DU HJELP FRA ESPEN?

Espen tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, oppussing, utearbeid, rengjøring og flyttehjelp. Han er tilgjengelig for oppdrag i store deler av Oslo og Bærum.
Se Espen sin profil og bestill hjelp her…