Slik blir du best på hagefest!

Mai er den store festmåneden. Men er hagen og uteplassen din klar for en skikkelig hagefest?

Med fri og helligdager på rekke og rad, er mai måneden en ypperlig anledning til å arrangere årets første hagefest, enten det er i anledning 17. mai, konfirmasjon eller rett og slett bare for å feire våren.

For Kjersti fra Lilleaker og familien hennes ble Luado redningen da sønnen skulle konfirmeres i fjor.

Med hektiske dager på jobben og en hverdag full av aktiviteter for både oss to og barna kan man jo si at konfirmasjonen kom litt brått på, sier Kjersti med et smil.

– Vi trengte en som kunne fikse og ordne opp i hagen. Alt fra å klippe plen til å beskjære busker og hekk samt få plantet nye blomster i krukker.

Luado-fikser Bård klar for hage stell


Under er våre tips til hvordan du med enkle grep kan overgå forventningene. Er du som Kjersti, husk at våre Luado-fiksere står klare sammen med Ella på stell for å hjelpe deg.


DETTE TRENGER DU FOR Å BLI KLAR
  • Start med å lage et konsept/tema du vil spille på
  • Få en oversikt over det praktiske som skal gjøres som rydding, vasking og hagestell
  • Planlegg hva du vil gjøre selv og hva du ønsker å få hjelp med
  • Lag en plan/handleliste over det du trenger – husk å sjekke møbler!

LAG ET KONSEPT FOR FESTEN

De best festene er de der detaljene er gjennomtenkt. Hva er vel bedre enn å ha et gjennomført konsept? Det kan være enkelt og rent eller herlig overdådig og storslagent: Her er det bare fantasien som setter grenser.

Nå som hagen blomstrer, kan det være en idé å spille videre på fargene fra blomsterbeddet – slik får du også en unik stil som er tilpasset din hage. Eller er konfirmanten din spesielt interessert i noe, hvorfor ikke gjøre det til hovedtema? Musikk, fotball eller til og med PlayStation kan bli til morsomme temaer.FESTBORDET

Senteret i hagen er selvsagt festbordet, og her er det lurt å finne ut om du har alt du trenger i god tid: Har du nok stoler og bordplass til å invitere hele slekta eller vennegjengen? Har du det som trengs for å skape en hyggelig og innbydende setting?

Når dette først er på plass, trenger ikke bordet å koste all verden av tid og penger. Dette kan enkelt pyntes med selvplukkede blomster som skaper liv og personlighet. Små detaljer er kanskje bare det som skal til for å sette prikken over i-en.


FÅ EN HJELPENDE HÅND

Sitter du fast? Designekspertene i Ella på stell hjelper deg gjerne med idé til konsept, innkjøp av dekorasjon og sørger for at idéen blir profesjonelt utført.

KONTAKT ELLA FOR HJELP HER…


Med gode råd fra Ella i bunn blir det også mye enklere å vurdere omfang av arbeidet og gi Luado-fikseren du velger presise instruksjoner enten det er en hjelpende hånd med;

  • Hagearbeid (klippe plen, trimme hekken, rake, luke etc)
  • Rydding og sjauing
  • Vindusvask
  • Rengjøring av terrassen
  • eller andre småoppgaver…

Flinke Luado-fiksere står klare til å hjelpe deg. Enkelt, hvitt og forsikret

FÅ HJELP FRA LUADO TIL 249 KR/TIMEN