Luado-fikser Marius (42) har mye erfaring i bakhånd

Marius er en løsningsorientert fikser, med lang erfaring fra byggebransjen. Han er glad i å hjelpe andre med praktiske oppgaver i hus og hage.


LANG ERFARING FRA BYGGEBRANSJEN

Marius er en positiv og omgjengelig kar med mye praktisk erfaring i bakhånd. Han har vokst opp i byggebransjen, og er utdannet elektriker og glassmester.

Dessverre ble han sykemeldt etter noen skader for en tid tilbake, og fikk da et ønske om å gjøre noe helt annet en stund.

Frem til jeg finner ut akkurat hva jeg vil drive med, tenkte jeg det kunne være gøy å ta noen småjobber gjennom Luado, sier Marius.

– Det gir meg muligheten til en fleksibel hverdag hvor jeg kan jobbe når jeg vil og med det jeg vil.


SER LØSNINGER

Marius har vært Luado-fikser siden juni og har på den tiden rukket å hjelpe nærmere 30 personer med både små og større prosjekter i hus og hage. Basert på de mange utførte jobbene, gode tilbakemeldingene og den høye servicegraden ble Marius nylig kåret til månedens Luado-fikser.


– Jeg fokuserer på å være løsningsorientert og behjelpelig. Noen ganger har jeg kommet med forslag til smarte løsninger, og det blir jo også tatt godt i mot.


RETTFEFRDIG OG PRAKTRISK FOR BEGGE PARTER

Etter mange utførte jobber har Marius blitt godt kjent med tjenesten.

– Jeg liker appen veldig godt, den er veldig grei og oversiktlig. Ettersom alt er samlet på ett sted er det lett for både kunden og fikser å holde en dialog og få god oversikt over jobbdetaljene.


Det er også veldig praktisk at både kjøper og jeg blir oppdatert hvis vi nærmer med skattegrensene, sier Marius.

– Jeg liker også godt at det er en fast timepris. Det er ofte vanskelig og tar mye tid å vite hva som er «riktig» pris for en småjobb. På Luado opplever jeg at timeprisen er rettferdig.


PRØV EN HJELPENDE HÅND

Marius er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, utearbeid og oppussing. Ønsker du å få hjelp av Marius kan du ta en kikk på Maruis sin Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Marius her