5 ting du må huske før du kan nyte uteplassen…

…eller skulle du helst slippe? Da er det fint å vite at flinke Luado-fiksere står klare til å gi deg en hjelpende hånd med uteplassen din.

Plutselig var våren her igjen! For første gang på lenge frister det mer å være utendørs enn å holde seg inne. Men når snøen forsvinner, kommer skitten til syne igjen og du ser hvordan vinteren har tæret på terrassen.

Følger du disse 5 tipsene, er sjansen stor for at uteplassen holder seg fin gjennom hele sesongen.


HUSKELISTA
  1. Vask terrassen skikkelig før du pakker ut møblene. Spyl over med hageslange og skrubb med en kost. Visste du at du burde vaske mens det regner eller er overskyet, sånn at vannet ikke tørker ut med en gang?
  2. Husk å også gi hagemøblene og grillen en god runde med kluten.
  3. Se over terrassebord, rekkverk og møbler og vurder om det er på tide med et strøk med maling, olje eller beis.
  4. Mose og skit kan fort samle seg opp i og rundt takrennene i løpet av vinteren. Med en takrennerenser med teleskopstang kan du rense dem fra bakkeplan.
  5. Og når du først er i gang, hvorfor ikke få ryddet unna skrotet som har samlet seg opp i løpet av vinteren og få det bort med det samme?


TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Det er en del som skal til når våren kommer – her gjelder regelen om at man først må yte for å nyte. Kommer du til konklusjonen at det hadde vært fint med litt hjelp er det bra å vite at du på Luado.no kan få en hjelpende hånd enkelt, hvitt og forsikret.

FÅ HJELP MED TERRASSEN TIL 249 KR/TIMENGI NYTT LIV TIL UTEPLASSEN

Er du en av de som drømmer om fornyelse av din terrasse? Det er ikke så mye som skal til før uteplassen får en helt ny look.