Gi nytt liv til uteplassen!

Foto: @kasparasregnbue2

Drømmer du om fornyelse av din terrasse? Det er ikke så mye som skal til før uteplassen får en helt ny look.

Foto: @kasparasregnbue2

På samme måte som stuen, er uteområdet også et rom som kan deles inn i ulike soner. Spill videre på fargene du har innendørs – både når det gjelder møblement, beis og farger på detaljene som puter, pledd og blomster.

På den måten får du følelsen av å utvide hjemmet ditt med ekstra plass for den fineste tiden på året. Husk på terrassevarmer for å utvide brukstiden. Lek deg med å dele opp og lag ulike settinger: avslappingssone, spisesone, lekesone eller urtehage.Anette og Laila hos Ella på stell hjelper deg med å oppfylle terrassedrømmen! Med eksteriør-veiledning til kun 1950 kroner får du smarte idéer til hvordan du kan innrede og skape et koselig uterom.

Du får to timer til fri disposisjon, om det er hjelp til å tenke soner, farger på terrasse-beis, utemøbler eller andre detaljer. I etterkant vil du motta en oppsummering med stikkord, idéer, inspirasjonsbilder og fargenavn for ditt prosjekt.

Med gode råd i bunn blir det også mye enklere å vurdere omfang av arbeidet og gi Luado-fikseren du velger presise instruksjoner når de kommer for å utføre arbeidet.


Bestill en av pakkene fra Luado og Ella på stell nedenfor, eller ta kontakt med Ella på stell for å gjøre en avtale for ditt prosjekt.


KOM I GANG PAKKEN

Ella på stell hjelper deg i gang med en konkret plan, og Luado fikser arbeidsoppgavene.

Fra kr 2.946

Inkluderer 2 timer eksteriør-veiledning fra Ella på stell og 4 timer hjelp fra valgfri Luado-fikser.

BESTILL PAKKEN

DAGSPAKKEN

Ella på stell lager en plan/handleliste ut fra dine behov og Luado fikser arbeidsoppgavene.

Fra kr 7.590

Inkluderer utvidet eksteriør-veiledning fra Ella på stell og 8 timer hjelp fra valgfri Luado-fikser.

BESTILL PAKKEN