Vinn hjelp med uteplassen – verdi kr 3.000

Drømmer du om en sommerlig og innbydende terrasse? Nå gir Luado og Ella på stell deg muligheten til å vinne hjelp med å få en helt ny look på uteplassen din.


———KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET———

Vinneren vil bli annonsert på Facebook 27. april.

Bli med i konkurransen, så er det kanskje du som stikker av med premien  med gode råd og arbeidskraft til en verdi av 3.000 kroner.


DETTE MÅ DU GJØRE
  • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
  • Skriv en kommentar på hvorfor nettopp du fortjener å vinne, og legg gjerne ved et bilde av din nåværende uteplass.
  • Det var det!

PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer veiledning fra Ella på stell, og arbeidskraft i 4 timer fra Luado til en samlet verdi av 3.000 kroner. Luado og Ella på stell utfører prosjektet hos vinneren etter avtale.


VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og Ella på stell og gjennomføres i perioden 18.04. – 25.04.2018
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
 3. Du må være over 18 år og bosatt i Oslo eller Bærum for å delta.
 4. Du eier selv uteplassen som skal fornyes, eller har tillatelse fra utleier til å utføre prosjektet
 5. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado og Ella på Stell kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 6. Vinneren kåres av representanter fra Luado og Ella på stell, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 7. Luado og Ella på stell forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 8. Luado og Ella på stell behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 9. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget