Vinn din drømmestue – verdi kr 25.000

Vinn din drømmestue

Fantaserer du om en hjemmekoselig og varm stue nå som vinteren nærmer seg? Nå gir Luado, Ella på stell og Bauhaus deg muligheten til å vinne din drømmestue.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.
Følg  med på vår Facebook side for oppdateringer 


Bli med i konkurransen, så er det kanskje du som stikker av med premien  med gode råd, arbeidskraft og materialer til en verdi av 25.000 kroner


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
 • Skriv en kommentar hvor du beskriver din drømmestue, hvorfor nettopp du fortjener å vinne, og legg ved et bilde av din nåværende stue.
 • Det var det!

PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer veiledning fra Ella på stell, arbeidskraft fra Luado og materialer/utstyr fra Bauhaus til en samlet verdi av 25.000 kroner. Luado og Ella på stell utfører prosjektet hos vinneren på en helg!

 • Interiørveiledning, prosjektledelse, innkjøp og mye mer fra Ella på stell til en verdi av 10.000 kroner
 • 20 timer med arbeidskraft fra Luado til en verdi av 5.000 kroner
 • Utstyr, tekstiler, planter etc. fra Bauhaus til en verdi av 10.000 kroner

VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og Ella på stell i samarbeid med Bauhaus og gjennomføres i perioden 22.10. – 07.11.2017
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
 3. Du må være over 18 år og bosatt i Oslo eller Bærum for å delta.
 4. Du eier selv bolig/stuen som skal fornyes, eller har tillatelse fra utleier til å utføre prosjektet
 5. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado, Ella på Stell og Bauhaus kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 6. Ved deltagelse aksepterer vinneren at prosjektet gjennomføres en helg før 18. desember 2017
 7. Vinneren kåres av representanter fra Luado og Ella på stell, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 8. Luado og Ella på stell forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 9. Luado og Ella på stell behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 10. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget