Siri fikk fortgang på hageprosjektet

Siri Ribsskog fikk hjelp med hagen

Etter å ha jobbet litt «innimellom» små barn og fulltidsjobber fant Siri og samboeren ut at hageprosjektet trengte ekstern hjelp. Det fikk hun på Luado.


SUPERT Å KUNNE PRIORITERE TIDEN SELV

Siri bor sammen med samboeren og barn i enebolig på Hosle. Begge er i fulltidsjobber og kjenner seg godt igjen i «tidsklemma» som mange føler på.

– Det er mye som burde gjøres hjemme, men samtidig ønsker jeg heller å bruke tiden på andre ting, som å være sammen med barna. Derfor er det supert med tjenester som Luado som gjør at jeg i større grad kan prioritere tiden min på det jeg vil.

Siri startet på et stort hageprosjekt tidligere i år.

En gammel skråning skulle gjøres om med en nybygd trapp og nederst mot en gressplen skulle de lage en sitteplass. Langs med trappen ønsket vi å fjerne noen gamle store trær og busker, og få plante opp noen nye flotte planter og busker.


PLANLA Å GJØRE ALT SELV

Etter at firmaet som bygde trappen hadde gjort seg ferdig med jobben stod de ovenfor en stor oppgave med å fjerne jordmasser, gamle røtter og busker og få plantet opp området på nytt.

– Vi hadde tenkt å gjør alt selv, ta litt innimellom alt det andre, men etter en stund fant vi ut at prosjektet var mer omfattende enn vi hadde trodd.

Da reklamen for Luado dukket opp i postkassen bestemte Siri seg for å sjekke ut om det kunne være et alternativ for hageprosjektet.

Luado-fikser Bård sammen med en fornøyd Siri


BESTILTE FØRST EN TEST

Etter å ha lest grundig om konseptet på nettsiden tok hun et søk og så hvilke Luado-fiksere som var tilgjengelig i hennes område. Hun leste både beskrivelser og omtaler av de ulike fikserne før hun bestemte seg og bestilte hjelp.

– Jeg likte konseptet og tenkte at det er verdt å prøve det ut. Jeg startet med å gjøre en litt mindre bestilling for å teste noen timer. Det tok ikke lange tiden før to nye oppdrag ble bestilt, så da sier det seg vel litt selv at jeg ble veldig godt fornøyd med testen jeg gjorde, smiler Siri.


TRYGT OG ENKELT Å BESTILLE

Det som tiltalte Siri mest med Luado var at alle fikserne er ulykkesforsikret i If Skadeforsikring.

– Når man jobber i en skråning så kan jo en ulykke skje, så at både fikseren som hjelper meg, og jeg som kjøper er forsikret var viktig. Jeg likte også godt at det var en fast timebetaling og selve bestillingen var lettvint.

Siri fremhever også at hun opplevde Luado som en trygg tjeneste.

– Det føltes mye lettere å gi fra seg nøkkelen til huset første gang når man vet at fikseren er intervjuet og godkjent.

Siri har allerede anbefalt Luado til venner og familie, og har allerede tanker om noen nye småprosjekter hun vil få fikset gjennom Luado.

– Når det fungerer så bra så er det også enkelt å bestille igjen, smiler Siri.


VI FIKSER DET.

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere på laget er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med hagen, få skrotet fjernet eller bilen vasket står alltid en Luado-fikser klar til å fikse det for deg.


FÅ SMÅJOBBEN FIKSET NÅ