Marianne fikk skinnende ren leilighet!

Mariannes hverdag er travel, og rengjøring står ikke øverst på ønskelisten når man kommer hjem etter en lang og hektisk dag. Derfor passet det veldig godt å få hjelp av en privat Luado-fikser.


Marianne er fulltidsstudent ved Høgskolen i Oslo og har en jobb på siden som tar mye tid. I tillegg har hun nylig kjøpt leilighet, og det er alltid noe som skal fikses.

Jeg har mye å gjøre, så det er veldig praktisk å få litt hjelp med rengjøringen hjemme, forteller hun. Da passet det fint at jeg hadde lest en del om Luado og tenkte jeg måtte prøve det.


DET BLE FIKSET PÅ 1-2-3

Det var både enkelt og greit å få hjelp med rengjøringen. Jeg hadde ulike oppgaver jeg ønsket å få gjort i leiligheten, som vask av gulv, overflater og spesielt bad, forteller Marianne.

– Luado-fikseren Oscar som jeg valgte kom presis og var kjapt i gang. Vi hadde god kommunikasjon og jobben ble utført som ønsket.


TRYGGHET MED LUADO

Marianne legger vekt på at forsikringen var en av grunnene til at Luado ble valget.

– Dersom noe hadde skjedd, enten en skade i leiligheten eller med selve fikseren, er det godt å vite at oppdraget og fikseren er forsikret i Tryg. Det gir ekstra trygghet til både fikseren og meg.


PRAKTISK MED KONTANTFRI BETALING

Det er også veldig bra at alt blir registrert og at betalingen går automatisk når jobben er utført, da slipper man å styre med kontanter, forteller Marianne.

I tillegg er det fint å kunne legge igjen en ærlig tilbakemelding, så det blir enklere for andre kunder å vite hvilken fikser som kan være rett til din jobb.


RENGJØRING ★★★★★

Han var en veldig høflig og snill kar. Kom presis og var rask og effektiv.

MARIANNE (OSLO)


TRENGER DU HJELP?

Med flere hundre flinke fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med rengjøring, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

LEGG UT DIN SMÅJOBB