Mamma, mamma du vant!

Gleden var stor da Anne ble ringt opp av sin datter som hylte ut «Mamma, mamma, du vant!». Anne ble den heldige vinneren i vår Facebook konkurranse og stakk av med premien på 4 timer gratis hjelp fra en Luado-fikser.


PERFEKT TIMING

Anne er autorisert regnskapsfører og driver eget regnskapskontor i Oslo. Hun er 67 år og har nettopp flyttet fra hus til en leilighet med hage sammen med hunden sin. Det passet derfor ekstra godt å vinne premien nå.

Det var datteren som nominerte henne på Facebook da hun tenkte at Anne hadde behov for litt ekstra hjelp med alt som måtte på plass i ny leilighet.

– Det passer perfekt da det alltid er en del ulike småjobber som må utføres når man har flyttet til et nytt sted og gjennom Luado fikk jeg utført alle oppgavene jeg trengte hjelp med. Hadde jeg ikke fått hjelp av Luado-fikser Bård hadde jeg fortsatt gått rundt og lurt på hvordan jeg skulle få dette gjort. Det var deilig å få det unna!

I løpet av de fire timene Luado-fikser Bård hjalp til ble det gravd opp og plantet en ny hekk ut mot veien, plantet roser mot veggen ved siden av terrassen, satt opp en espalier slik at rosene skal vokse oppover veggen og montert Ikea møbler.


ANNE OG BÅRD FANT TONEN

Anne hadde ikke hørt om Luado før hun vant premien. Selve bestillingen gjorde hun sammen med datteren sin og de valgte Luado-fikser til jobben sammen. Anne syntes det var lett å bestille. Bård hadde fått skryt av andre for å være presis og en person som var flink til å jobbe og jobbet hele tiden så derfor valgte de ham.

Hun bor i et bofellesskap for seniorer som har alt av verktøy tilgjengelig så det ble funnet frem både trillebårer, spader, drill og alt som trengtes for å utføre oppgavene. På en av omtalene på Luado sto det at Bård var så grei at de hadde begynt å jobbe sammen, og det gjorde Anne og Bård også!


FIKK HJELP MED EN GANG

Det beste med Luado syntes Anne var at ting gikk så fort, hun fikk jo hjelp med en gang!
– Det var veldig bra at jeg kunne velge den dagen og tidspunktet jeg ønsket å få hjelp. Og så er det jo ekstra godt å få unnagjort småprosjektene som ligger å gnager på samvittigheten.

Nå som hun kjenner til Luado er hun sikkert på at hun vil bruke tjenesten igjen.

– Det er veldig fint å få hjelp til det tyngre arbeidet. Når man jobber sammen som jeg gjorde med Bård er det både veldig hyggelig, i tillegg til at ting går så mye lettere. Det er veldig mye enklere å booke inn litt hjelp fra Luado enn å mase på svigersønner for hjelp, sier Anne med et smil.


HVA KAN VI FIKSE FOR DEG?

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere på laget er vi nå klare til å fikse småjobber for boligeiere i hele Oslo og Bærum. Går du og irriterer deg over noe du ikke har fått gjort hjemme? Da er vi klare til å fikse det for deg! Enten du trenger hjelp med hagen, få skrotet fjernet eller bilen vasket står alltid en Luado-fikser klar til å fikse det for deg.


FÅ SMÅJOBBEN FIKSET NÅ