Med ti tommeltotter og en vond rygg har Luado blitt redningen for Kristofer

Det hoper seg stadig opp nye praktiske oppgaver Kristofer trenger hjelp til. Så langt har han fått utført 8 småjobber gjennom Luado, og begynner å få god erfaring med å få en hjelpende hånd med to-do listen.


FÅ SMÅJOBBENE GJORT

Få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret. Hva kan vi hjelpe deg med?


Kristofer er en sporty familiefar, med ti tommeltotter og en vond rygg. Han er bosatt i Oslo i et hus bygd på 30-tallet, og det er da naturlig at det stadig dukker opp forskjellige praktiske oppgaver som må fikses og ordnes. Luado har derfor blitt flittig brukt i flere omganger.

– Jeg kan godt ta i en malekost, men det å gjøre litt mer praktiske ting kan fort bli litt halvveis. Derfor kan det vært greit med en hjelpende hånd.


KLARGJØRING FØR UTLEIE PÅ AIR BNB

I 2017 startet familien å leie ut huset på AirBnb, og i den anledningen ble det bestilt flere oppdrag gjennom Luado for å klargjøre huset og holde det fresht for gjestene, forteller Kristofer.

– Det passet perfekt å bestille hjelp med rengjøring før gjestene kom. Vi fikk også hjelp av en annen Luado-fikser som sørget for at gresset ble klippet under gjestenes opphold.


SPARER TID MED LUADO

Kristofer har tidligere opplevd at det har gått mye tid på å søke eller ringe rundt for å finne folk som kan fikse småting i hjemmet, og følt at han har kastet bort mye tid på research-delen. Men med Luado har det både gått kjapt og greit å finne en fikser, forteller han.

– Luado gjør det veldig enkelt å finne en som kan gjøre jobben. I tillegg gjør den faste timeprisen det forutsigbart, og man føler seg ivaretatt med tanke på forsikring og skatt.


EN HJELPENDE HÅND TIL DET MESTE

Det hoper seg stadig opp nye oppgaver Kristofer trenger hjelp til, i og rundt hjemmet. Bilen har blitt vasket, dekk har blitt skiftet, oppkjørsel har blitt måkt, og småting har blitt fikset. Kristofer har på disse ulike jobbene prøvd flere forskjellige Luado-fiksere.

– Det er veldig enkelt å finne en fikser som passer til de oppgavene jeg har hatt. Jeg velger fikser bla. basert på erfaring de har med oppgaven, rating de har fått på tidligere jobber og responstid.


TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med rengjøring, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

FÅ HJELP TIL 249 KR/TIMEN