Jan (50) – Overraskende enkelt og effektivt!

Jan trengte monteringshjelp med nye møbler, men -en- måneds ventetid hos Ikea var uaktuelt for familiefaren. Heldigvis fant han Luado, og allerede dagen etter var jobben gjort!


Like før nyttår flyttet Jan og familien til Majorstuen og hadde i den forbindelse kjøpt inn mye nytt som måtte monteres og fiksers. Siden det ellers er mye som skal gjøres ved flytting ønsket de hjelp med monteringen og skulle i utgangspunktet bestille det med i pakken fra Ikea. Planen ble deretter endret da det viste seg å være en ventetid på over 1 måned, forteller Jan.

– Jeg fant heldigvis Luado, bestilte enkelt og effektivt en Luado-fikser gjennom Luado-appen og hjelpen kom allerede dagen etter!


Trenger du også hjelp med montering av IKEA-møbler. Se topp rangerte fiksere i ditt område her.


BESTILLINGEN GIKK OVERRASKENE ENKELT

Jan har jobbet med IT i 25 år og ble derfor litt overrasket da han i etterkant egentlig ikke husket helt hvordan han gikk frem i bestillingen. Det var så enkelt og greit, alt fungerte ubemerket, smiler Jan.

– Jeg pleier alltid å legge godt merke til nettsider der ting ikke fungerer, men på Luado gikk alt helt knirkefritt!


FLINKE FIKSERE FIKSET JOBBENE

Den første Luado-fikseren Jan fikk hjelp av var Daniel, og det viste seg overraskende nok at det var en bekjent som han ikke hadde sett på 15 år. Han gjorde en helt super jobb og var veldig effektiv, det gjelder også Luado-fikseren Terje som hjalp meg med bortkjøring av skrot, forteller Jan.

– Begge var veldig imøtekommende, joviale og behjelpelige typer. Det var en glede å ha dem på oppdrag, så jeg anbefaler dem på det sterkeste.


Prosessen fra bestilling til hjelpen kom var veldig effektiv og enkel. Det var også veldig praktisk at man hadde lagt inn bankkort på forhånd, slik at etter jobben var utført kunne jeg enkelt markere det i appen, og deretter ble betalingen tatt hånd om, og jeg slipper å forholde meg til kontanter.

– Det er så fint å ha en tjeneste som gjør det enkelt å kjøpe lovlig arbeidskraft – og få med forsikring i tillegg! Alt i alt veldig fornøyd med å ha oppdaget denne tjenesten.


TRENGER DU HJELP?

Med flere hundre flinke fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med montering, bortkjøring, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

FINN DIN LOKALE FIKSER NÅ