Dugnadsånden fikk nytt liv med Luado!

To-do listen i sameiet hos Caroline er alltid litt for lang. Heldigvis ble hun tipset om Luado og sameiet fikk den lille ekstrahjelpen de trengte for å komme i mål.

Caroline sitter i styret i sameiet der hun bor og opplever stadig at to-do-listen hoper seg opp, og det ikke er alt de rekker å få gjort på dugnadene.

Derfor ble gleden ekstra stor når hun fant ut at hun enkelt kunne bestille en Luado-fikser som kunne ta seg av de siste oppgavene, som å henge opp røykvarslere, montere opp hyller, koste plassen og så videre.

Det er jo ikke så store jobber, men noen må gjøre det, sier Caroline.

– Luado gjør at vi enkelt kan leie en privatperson som kan gi oss litt ekstra hjelp med småoppgavene – til en gunstig pris. Det er vinn-vinn for alle!


JOBBEN BLE FIKSET PÅ 1-2-3

Første gang Caroline brukte Luado skulle hun hente noen hyller på Clas Ohlson som var litt større en forventet, og trengte derfor bære- og bortkjøringshjelp for å få det hjem.

Heldigvis hadde hun nylig blitt anbefalt Luado av en venninne og lastet derfor ned Luado-appen og fikk enkelt bestilte en Luado-fikser på minutter.

– Han (fikseren) møtte opp presist på avtalt sted, tok med seg hyllene og leverte de hjemme hos oss. Jeg betalte når jobben var bekreftet, og så enkelt var det fikset!


DUGNADSKULTUREN BEVARES – MED EN LITEN VRI

Det er så fint å finne folk som ønsker å ta disse mindre jobbene, andre tjenester gidder ikke alltid ta sånne jobber med mindre det er for en hel arbeidsdag, sier Caroline.

– Luado gjør det enkelt å få mindre jobben gjort effektivt og uten for mye styr.


TRENGER DU HJELP?

Med flere hundre flinke fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med bortkjøring, montering, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

LEGG UT DIN SMÅJOBB