Camilla fikk bekymringsløs hjelp i hagen

Camilla og familien trengte en hjelpende hånd for å få hagen vinterklar. Svart arbeid var uaktuelt, og å engasjere et stort firma var for mye jobb. Derfor ble Luado valget, og det angrer ikke familien på.


Camilla (49) er en energisk og imøtekommende dame som bor i Oslo sammen med sin mann og sine tre store småbarn.

Vanligvis gjør vi alt i hagen selv, men i år ønsket vi noen ekstra hender til å hjelpe oss. Luado viste seg å være en perfekt tjeneste for oss, forteller Camilla.

Med Luado sparte vi masse tid, og det var veldig fleksibelt. Vi slipper blant annet å intervjue ulike personer, for vi vet at alt er gjort på ryddig måte, og begge parter er ivaretatt med forsikring – det passet oss utmerket.

– Med Luado sparte vi masse tid, og det var veldig fleksibelt.


VINN-VINN FOR ALLE

Det er Luado-fikseren Edvin som har hjulpet Camilla med utearbeid i den store hagen. Oppgavene har vært alt fra sjauing, tunge løft, raking, tømming av blomsterpotter og så videre.

– Det er i grunn ikke så avansert, vi trenger jo bare noen ekstra hender.

Jeg liker veldig godt tanken bak Luado. Fikseren vil ha jobb og hjelpe andre, og jeg trenger hjelp. Det blir en vinn-vinn for oss begge. I tillegg er det hyggelig med 1 til 1 relasjon, så man slipper å involvere et stort firma, sier Camilla.


ÆRLIGE TILBAKEMELDINGER HJELPER ANDRE

Det er viktig å føle at samarbeidet fungerer når man bestiller hjelp til hjemmet, enten fungerer det eller så fungerer det ikke, nevner Camilla. Da er det veldig fint at man kan gi tilbakemelding like etter oppdraget er utført, og man kan selv velge om man vil bestille inn mer hjelp fra personen, eller kanskje prøve noen andre.

Man må ikke binde seg til noe stort og forpliktende.FAIRTRADE PÅ 1 TIL 1 NIVÅ

Det er viktig at man kan kjøpe trygg arbeidskraft innenfor fornuftige rammer. Luado er rettferdig og oppleves veldig trygt, – det er som fairtrade på 1 til 1 nivå, sier Camilla med et smil.

– Jeg vet at jeg sier nei til svart arbeid og sosial dumping. Det er ekstremt viktig og helt avgjørende for meg.


TRENGER DU HJELP?

Med flere hundre flinke fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med hagen, rengjøring, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

LEGG UT DIN SMÅJOBB HER