Det sparte meg for mange bekymringer

Kristin var midt i en flytteprosess, fra et tre etasjes hus til en leilighet. Hun sparte seg for flere bekymringer da hun fikk hjelp av Luado-fikseren Haure til de mange oppgavene som måtte fikses.


FÆRRE BEKYMRINGER MED LUADO

Kristin bor for øyeblikket i et tre etasjes hus på Skøyen. Hun har nylig kjøpt leilighet på Majorstuen, og flytteprosessen er i gang. Det er mye som skal fikses når man flytter til et mindre sted enn man har bodd i mange år. Det passet derfor veldig bra å oppdage Luado nå, forteller Kristin.

Det sparte meg for mange bekymringer. Hele familien har andre prosjekter, så det var greit å ikke være helt avhengig av dem. Jeg har nå hatt tre oppdrag, og kommer til å bestille flere videre.


SKROTET BLE KJØRT BORT OG VEGGENE MALT

Det er mye som ikke får plass i den nye leiligheten. Det var derfor greit å få hjelp til å få kjørt bort diverse ting til en gjenbruksstasjon. Fotograferingen for visningsbildene er i tillegg om kort tid, så det må males og fikses før det, forteller Kristin.

Luado-fikser Haure stod på og fikset alt jeg trengte hjelp til. Med vond rygg så jeg ikke helt for meg at jeg skulle stå der og male mellom kriker og kroker, eller bære og frakte ting rundt. Det er ikke alt jeg får fikset selv.

Luado-fikseren Haure var veldig flink, effektiv og hadde gode sosiale evner. Det kan være en utfordring å jobbe i et ukjent hjem, der det er nye mennesker med ulike forventninger, og mye man må forholde seg til.

Det er vesentlig å komme på bølgelengde, slik at vi begge føler en trygghet og har forståelse overfor hverandre. Da blir nok jobben mye lettere.


HVITT ARBEID ER EN VIKTIG GRUNNMUR

Som journalist er Kristin svært nøye med å sjekke kilder. Da hun skulle booke inn hjelp til oppgavene i huset var det noen krav til Luado som måtte oppfylles.

– Det aller viktigste for meg er at arbeidet blir gjort hvitt, det er punkt nummer 1. Det er så viktig at de som gjør jobben får ordentlig betalt og har gode arbeidsvilkår. Sånn er det bare.

Det er mange unge som blir stående utenfor arbeidsmarkedet, og det kan være flere årsaker til det. De kan være flinke og motiverte, men de får ikke erfaring, og da får de ikke jobber, og det blir en ond sirkel. Gjennom Luado kan fiksere få mer erfaring og vise til gode tilbakemeldinger fra kjøpere. Det synes jeg er bra, forteller Kristin.

– Tilbakemeldingene kan brukes til blant annet fremtidige jobbintervjuer. Har man fått 10 gode tilbakemeldinger av oppdragsgivere med 5 av 5 stjerner på alle, er ikke det helt tilfeldig! Så ja, det er flere grunner til at jeg vil anbefale Luado til andre. 


PRØV EN HJELPENDE HÅND PÅ LUADO

Med mange godkjente Luado-fiksere på laget er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med flytting, hagen, eller noe annet står alltid en Luado-fikser klar til å fikse det for deg.

PRØV EN HJELPENDE HÅND – 249 KR/TIMEN