Jacob (25) fikk ren leilighet med hjelp av Moving Mamas

Jacob er mye på farten og leiligheten trengte nå en grundig vask. Hawi som er en Moving Mamas på Luado, ble booket inn til jobben. – Det føles godt å gi en jobbmulighet til noen som ikke finner veien inn til arbeidslivet så lett som mange andre.


Jacob bor i Oslo i en leilighet med to gode venner. Han jobber som konsulent og har mye som skal fikses i løpet av dagene. Derfor passet det perfekt å få hjelp til å vaske leiligheten, forteller Jacob.


SE JACOB FORTELLE OM SIN ERFARING

– Jeg er mye på farten, så når jeg er hjemme blir husarbeid ofte nedprioritert til fordel for å lese bøker, ta det rolig og lade batteriene.


TILGJENGELIGGJØR FLINKE FOLK

Jacob valgte å få hjelp av Hawi, som er en Moving Mamas. Jeg har lest om dette samarbeidet mellom Moving Mamas og Luado, og synes det er veldig fint å kunne gi en jobbmulighet til noen som ikke finner veien inn til arbeidslivet så lett som mange andre, forteller Jacob.

– I stedet for å gjøre masse research for å finne en Moving Mamas kan jeg bare gå inn på Luado, gjøre noen klikk, så er alt annet fikset.


TRYGGHET MED LUADO

Hawi kom kjapt i gang med rengjøringen og stod på. Hun var effektiv og nøyaktig, forteller Jacob.


PRAKTISK MED KONTANTFRI BETALING

Luado gjør det smertefritt å bestille hjelp av en Moving mamas. Det er enkelt å legge inn en bestilling, og jeg får oversikt over mange flinke personer som ønsker å hjelpe til.

– Det er også en god fordel med kontantfri og trygg betaling, det gjør det lettere å holde oversikt og fremme hvitt arbeid.


ØNSKER DU HJELP FRA EN MOVING MAMAS?

Vi har mange flinke mamas som er klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med rengjøring, sømtjenester, servering til fest, eller noe annet husarbeid, stiller en Moving Mamas gjerne opp.

LEGG UT DIN SMÅJOBB