Heller male påskeegg enn å male vegg?

I en hektisk hverdag er det ikke alltid overskudd til all slags småprosjekter, og med noen ekstra fridager er det lett å tenke på alle de irriterende småtingene som har blitt liggende siden jul.

Vi i Luado synes du har fortjent å slappe av istedenfor å stresse. Selv om du ikke skal på fjellet, er påsken til for å kose seg.

Har du ikke lagt planer enda? La deg inspirere av våre seks tips til hva du kan kose deg med i påsken, mens vi fikser småjobbene for deg.


FÅ SMÅJOBBENE GJORT

Få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret. Hva kan vi hjelpe deg med?


SEKS TING DU KAN GJØRE HJEMME I PÅSKEN

1. NYTE SKIFØRET FØR DET ER FOR SENT

Oslo og Bærum er bortskjemt med flott natur. Pakk kakao i sekken, ta turen opp til marka og spenn på deg skia. I mellomtiden kan våre Luado-fiksere vaske vinduene dine skinnende rene.


2. DRA I OSLOS LENGSTE AKEBAKKE

Korketrekkern er en klassiker. Gøy for barn i alle aldre! Ta T-banen opp til Frognerseteren og se utover byen mens du aker de 2000 metrene ned til Midtstuen. Har du ikke kjelke? Ikke noe problem: Akerforeningen leier ut kjelker til 50 kroner for barn og 100 kroner for voksne.


3. PLUKK OPP BOKA SOM HAR LIGGET PÅ NATTBORDET SIDEN JUL

Er du som oss som hvert år har et nyttårsforsett om å lese mer? Da kjenner du deg kanskje også igjen i stabelen med uleste bøker som ligger ved siden av sengen. Påsken er som kjent tiden for god krim, og det blir vel ikke bedre enn når du få tid til å sløve med boka i henda og sola i ansiktet på balkongen.


4. TA EN TUR PÅ TEKNISK MUSEUM MED BARNA…

Teknisk Museum på Kjelsås har alltid fantastiske påsketilbud fra gjennom hele dagen. Animasjonsverksted, vitenskaps-show, planetariet, tegneroboter, teknotrykkeri og brettspillworkshop er noen av aktivitetene du kan oppleve. Museet er åpent hver dag i påsken mellom 11 og 18.


5. … ELLER PÅ ASTRUP FEARNLEY MED KJÆRESTEN

En nydelig gåtur langs fjorden, i et karakteristisk bygg ute på Tjuvholmen, ligger Astrup Fearnley-museet for samtidskunst. En annerledes og spennende utflukt om man er interessert i kultur. Aftenposten kaller deres nyeste utstilling for «samtidskunst på sitt aller beste». Og som alltid kan du oppleve den store, faste samlingen der du finner moderne klassikere som Damien Hirsts oppdelte ku.


6. LAG PÅSKEVERKSTED

Det er mye man kan gjøre ute, men ofte er hjemme like hyggelig. Ta vare på tradisjonene og lag et ordentlig påskeverksted. Når Luado tar seg av boligen, får du og barna tid til å dekorere egg i stedet. Påsken er nemlig til for å kose seg!


Da gjenstår det bare å si….

GOD STRESSFRI PÅSKE!