Fikk nytt barnerom på 4 timer

Fikk nytt barnerom på 4 timer

Med en hektisk hverdag ble det planlagte barnerommet utsatt gang på gang. Luado-fikser Dave løste jobben på fire timer til hoppende jubel fra storesøster på 4 år.


FÅ SMÅJOBBENE GJORT

Få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret. Hva kan vi hjelpe deg med?


LETT Å UTSETTE PROSJEKTENE

Helene bor sammen med mann, og to små barn på 10 måneder og 4 år, i en tomannsbolig på Stabekk. Begge er i fulltidsjobber og med to små barn i hus som krever sitt er det ikke mye tid eller energi igjen til andre ting.

– Vi som mange andre småbarnsforeldre kjenner oss godt igjen i «tidsklemme» klisjeen. Vi har mange prosjekter på gang, men når alt kommer til alt, har mange av de en lei tendens til å bli utsatt.


FRA KONTOR TIL BARNEROM

Minstemann i huset skulle få eget rom, og da måtte storesøster over i nytt. Eneste problemet var at hennes nye rom var et kontor og ikke særlig fristende jenterom for en 4 åring.

– Det var ikke det at jobben var så stor. 3 vegger skulle males to strøk og ett IKEA barneklesskap, barnepult og stol skulle monteres. Men så var det å få det gjort.


HANDYMAN DAVE FIKSET DET

De kom etter hver til konklusjonen om at hvis barnerommet skulle bli ferdig måtte de få hjelp. Helene gikk inn på Luado, beskrev jobben sin og fikk opp et utvalg av fiksere som var tilgjengelig for oppdrag på det tidspunktet som passet.

– Da jeg så Dave sin profil på Luado var jeg ikke i tvil om at han var rett mann til jobben. Han hadde en god beskrivelse som gjorde at jeg raskt skjønte at han kunne gjøre en god jobb hos oss.


Fikk nytt barnerom på 4 timer

Helene hadde handlet inn møblene, maling og nødvendig utstyr på forhånd. Så når Dave møtte opp var det bare å gå i gang.

– Dave kom presist og var nøye med å dekke til gulvet før han gikk i gang med å maskere og male veggene. Mellom strøkene ble møblene montert og på 4 effektive timer var det kjedelig kontoret blitt til et koselig rosa jenterom.


ENKELT Å FIKSE DET MAN UTSETTER

Luado gjør det enkelt å fikse småprosjektene man har lett for å utsette. Det er i tillegg fint at jobbene utføres hvitt og i seriøse former med fast timepris og forsikring inkludert, sier Helene.

– Jeg har allerede et nytt prosjekt planlagt som jeg skal få hjelp til, og da skal Dave bestilles igjen. 


TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med rengjøring, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

FÅ HJELP TIL 249 KR/TIMEN