Fikk malehjelp på 1-2-3

Heidi malte dukkehus på 1-2-3

– Vi har jo lenge tenkt på at vi skulle få malt det gamle dukkehuset, men så har det aldri blitt sånn. Da vi oppdaget Luado.no fikk vi tak i en som kunne hjelpe oss med en gang.

Inger Elise og Tore er to spreke pensjonister som bor på Jar. Med tre barn og snart fire barnebarn, hus og stor hage mangler det ikke på ting å henge fingrene i. Selv om de gjør mye selv opplevde de det som veldig greit å få litt hjelp.

– Ja, det var fint å få hjelp til å male nå, sier Tore. Da ha fikk høre om Luado.no hadde dukkehuset stått og gitt han dårlig samvittighet en stund.


EN HANDY DAME FRA HEGGEDAL

Da han og kona søkte etter Luado-fiksere fikk de opp flere kandidater som kunne hjelpe når de ønsket det. Denne gangen valgte de Heidi, en handy dame fra Heggedal.

– Heidi hadde en fin profil hvor hun fortalte litt om hva hun kunne hjelpe til med, og vi så at hun hadde erfaring fra flere forskjellige ting, som blant annet malearbeid. Derfor falt valget på henne, forklarer Tore.


SPARER TID PÅ AT PRISEN ER SATT

– Jeg må jo si at jeg synes tjenesten er veldig enkel. Du bestiller og får tilbakemeldinger veldig raskt, og jeg synes det hele er veldig ryddig – her er alt på stell. Jeg liker også veldig godt at prisen er satt, så man slipper å forhandle – det gjør også prosessen mer effektiv, sier den tidligere bankmannen.


LUADO-FIKSER FULL AV TÆL

Han er godt fornøyd med jobben som ble utført, og forteller at Heidi både var tidlig ute og kom raskt i gang med arbeidet.

– Ja, vi hadde satt frem maling og pensler, og da tok Heidi raskt kommandoen og satte i gang. Hun er en skikkelig stå-på-dame full av tæl, og vi synes hun gjorde en god jobb, sier han.

Luado-fikser Heidi fikk malejobben gjort

Etter sin første erfaring med Luado-fiksere er ikke familien i tvil om at de vil bruke Luado flere ganger, og nevner spesielt tre ting som spesielt positivt:

  • Enkelt og hurtig. Det var veldig enkelt å bruke tjenesten, vi fant raskt flere potensielle fiksere, og avtalte med Heidi på et raskt kvarter. Kommunikasjonen går enkelt, og effektivt og gjør det lett å avtale jobbene.
  • Profiler. Man får et inntrykk av de som skal gjøre jobben. På Luado.no ligger det profiler av Luado-fikserne, hvor de beskriver hva de kan hjelpe til med, og det gir et godt inntrykk.
  • Betingelsene er avtalt på forhånd. Timepris, forsikring og kvittering ligger inne i tjenesten og gjør at vi kan avtale raskt og enkelt uten lengre forhandlinger. Det føles også trygt at vi får en kvittering, og at jobben er forsikret. Alt er på stell!

– Jeg må si at jeg er gledelig overrasket over hvor enkelt og greit dette var, så dette går vi nok for igjen. Vi har nok av småjobber som trengs å utføres, så her kommer det flere oppdrag, avslutter Inger-Elise.


Bestill hjelp her