Fikk hjelp med å freshe opp gutterommet

Anne fikk fikset gutterommet

Med en hektisk hverdag passet det perfekt for Anne å fikse rommet til sønnen i ferien. Han var bortreist og Anne hadde funnet to Luado-fiksere som kunne hjelp henne.


FÅ SMÅJOBBENE GJORT

Få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret. Hva kan vi hjelpe deg med?


GUTTEROMMET FIKK ET FRISKT PUST

Anne Marie Bakk er en sporty dame på 49 år, som bor på Dønski i Bærum sammen med sin sønn og datter. Anne har fulltidsjobb som lærer i barneskolen. Her underviser hun i kunst og håndverk, matte og KRLE. Ved siden av dette tar hun nettstudier i matte.

– Det blir en travel hverdag med mye som må gjøres, og det passet derfor godt å oppdage Luado nå!

Det er høstferie og Anne har fri. Denne uken har hun lovet sin sønn å freshe opp rommet hans.
Den hvite veggen på gutterommet skal tapetseres med et betong-motiv og det skal monteres et stort garderobeskap fra IKEA.

– Sønnen min er bortreist nå, så det skal være en liten overraskelse til han kommer hjem!


EN HJELPENDE HÅND

Anne har bestilt to oppdrag gjennom Luado for å få hjelp til dette. Luado-fikseren David kommer for å tapetsere den første dagen, så kommer Luado-fikseren Eliakim dagen etter for å hjelpe meg med å montere opp garderobeskapet, forteller Anne.

– Jeg vet hvordan det skal gjøres, men i forhold til tapetsering er det veldig greit å ha to hender. Garderobeskapet er veldig stort og det blir vanskelig å løfte og bære alene.

Anne fikk fikset gutterommet

Oppdraget med David gikk veldig bra, han var så effektiv og man merket at han hadde erfaring med tapetsering fra tidligere. Han kom litt før tiden, så vi rakk en kopp kaffe først og vi kom godt overens, sier Anne.

– Det var morsomt, for det viste seg at veggens som skulle tapetseres med betong-motiv opprinnelig er en betongvegg, så det passet fint! David og jeg diskuterte hvilke metoder som kunne gi veggen best mulig resultat og vi løste det veldig bra sammen!

Dagen etter skulle garderobeskapet monteres. Her ble det litt utfordringer i forhold til høyden på skapet, forteller Anne.

– Eliakim var en veldig løsningsorientert og hyggelig fyr, og i fellesskap kom vi frem til en god løsning. Det ble et veldig fint sluttresultat

Anne fikk fikset gutterommet


ET GODT TILBUD FOR MANGE

Luado er et veldig godt tilbud for mange. Både for de som har lite tid til å gjøre alt selv, men også for de som er fiksere. Luado sin fastpris på 249 kroner timen gjør det enkelt og oversiktlig. Det som var litt vanskelig var å beregne hvor lang tid man burde sette av til oppdraget, man har jo ikke alltid helt peiling på det, forteller Anne.

– Heldigvis er det enkelt å endre tiden underveis i oppdraget, dersom det tar kortere eller lengre tid, og det er veldig praktisk. 


VI FIKSER DET.

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere på laget er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med tapetsering, montering av møbler eller noe annet, står en Luado-fikser alltid klar til å fikse det for deg.