Ble kvitt den dårlige samvittigheten

Helene fikk hjelp til å klippe hekken

I en hektisk hverdag er det forhåpentligvis ikke bare vi som har dårlig samvittighet for ting som skal ordnes og fikses. Derfor var det utrolig deilig å få en Luado-fikser til å hjelpe oss noen timer.


Helene bor i enebolig på Haslum i Bærum med mann, datter og hunden Max. I en hverdag med hektiske jobber og en aktiv fritid for hele familien, har hus og hage, og spesielt tuja-hekken blitt til stadig dårligere samvittighet.

– Ja, du kan vel si at hekken har vokst i takt med vår dårlige samvittighet, smiler Helene.


OPPDAGET LUADO – GJORDE KORT PROSESS

Da Helene oppdaget Luado.no gjorde hun kort prosess.

– Luado fremsto som en veldig enkel, oversiktlig og seriøs tjeneste, som gjør det veldig greit å få hjelp til småjobber.

Jeg fant tjenesten på Facebook, og klikket meg derfra inn på Luado.no, og fant veldig raskt Bård som var ledig og kunne hjelpe oss med både hekk og rydding i hagen. Bård bor ikke langt unna, og i forkant av oppdraget har vi kommunisert litt via tjenesten for å både gi Bård en bedre oversikt, og for å bli litt kjent. Det har fungert veldig bra.

Helene er spesielt opptatt av tre fordeler med Luado.no

  • Timeprisen er allerede satt. Det gjør at vi slipper å bruke masse tid på å forhandle med flere fiksere, noe som forenkler prosessen. Dette er veldig greit for oss som ikke er vant til å kjøpe denne type tjenester fra før.
  • All betaling går gjennom Luado.no. Det synes vi gjør det hele mer seriøst, og vi får også kvittering når jobben er utført.
  • Forsikring er inkludert. Det er helt klart en ekstra trygghet. Hvis noe skulle skje mens oppdraget pågår er det greit at jobben er forsikret i If.

TRE TIMER MED EKSTRA HENDER

Familien bestilte hjelp fra Luado-fikser Bård, og ønsket å få hjelp til beskjæring av hekken, og litt rydding i hagen.

– Vi bestilte tre timer med hjelp fra Bård gjennom Luado.no. På denne måten har vi fått to ekstra hender, og det er utrolig hvor mye vi har fått gjort på den tiden, sier Helene.

Luado-fikser, BårdMens Luado-fikser Bård beskjærer hekken løper hunden Max fornøyd rundt i hagen, og mannen er håndlanger og ekstrahjelp.

Etter tre timer er jobben gjort, til stor glede for fornøyde oppdragsgivere.

– Ja, dette var utrolig deilig. Denne hekken har virkelig gitt oss dårlig samvittighet lenge nå. Og med både 17.mai og konfirmasjon rett rundt hjørnet er det godt å få litt ekstra hjelp. Dette ga mersmak, og vi har flere småjobber på lista, så vi kommer garantert til å benytte oss av Luado.no igjen, sier Helene fornøyd.


TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med rengjøring, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

FÅ HJELP TIL 249 KR/TIMEN