– Nå har vi skrevet en liste med alle tingene vi skal fikse gjennom Luado!

Juliana og mannen har de siste månedene fikset alt i det nye huset selv, men med et nytt familiemedlem i hus var det mye annet de heller vil bruke tiden på. Da var det fint at de ble tipset om Luado.


For noen måneder siden flyttet Juliana, mannen og barn til Oslo fra Bergen. Det nye huset stod tomt og alle møbler måtte kjøpes inn. Venner og familie var i Bergen, og Juliana var på den tiden gravid, så mannen hadde ikke mange å gå til for å få hjelp.

– Vi prøvde å få til alt selv, for vi visste ikke helt hvem vi kunne spørre om hjelp.


FIKK TIPS PÅ IKEA

Vi var på IKEA for å kjøpe PAX-garderobe, og skjønte raskt at det ble mye for min mann å gjøre alt på egenhånd, forteller Juliana.

– Vi innså at vi nå måtte få hjelp fra noen andre, og det litt kjapt. Det var viktig at det var noen vi kunne stole på og til en god pris.

Vi gjorde mye research, men vi opplevde enten at det var alt for dyrt eller uten ordentlig garanti. Men så ble vi tipset om Luado, smiler Juliana fornøyd.

– Prisene opplevdes rettferdig og det var fint med en forsikring dersom noe skulle skje. I tillegg var det et stort pluss at Luado hadde inngått et samarbeid med IKEA!


RIKTIG PERSON FOR JOBBEN

På Luado fant vi enkelt privat-fikseren Espen. Vi skrev en beskrivelse av jobben og la inn bestillingen. Han hadde også nødvendig verktøy, så det var veldig bra, forklarer Juliana.

– Espen viste seg å være både snill, høflig, rask, og veldig praktisk intelligent. Det var akkurat det vi trengte!

Han hjalp oss også med andre ting som egentlig ikke var en del av oppdraget. Mange ville kanskje sagt nei til å hjelpe til med ekstra ting, men Espen brettet opp ermene og stod på. Veldig service-minded, smiler Juliana fornøyd.

– Vi har skrevet en liste med flere ting vi trenger hjelp med, og vi skal absolutt ha hjelp av han og Luado videre!– Kjempe effektiv. Punktlig, rask og hjelpsom. Gjorde mange forskjellige installasjoner på god tid og hadde alt verktøy tilgjengelig. Vi er veldig fornøyd. 🙂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Se Espen sin profil på Luado herFRA DO-IT-YOURSELF TIL DO-IT-FOR-ME

Vi ønsket å gjøre alt selv da vi flyttet hit, og det førte til at vi brukte all fritid på å fikse hjemme i fire måneder. De tingene vi egentlig ville gjøre hadde vi ikke tid eller ork til.

Nå ser vi at det er bedre å heller bruke penger på å få litt hjelp av folk man kan stole på, forteller Juliana.

– Fra nå av skal jeg alltid spørre om hjelp, så vi kan bruke fritiden på å slappe av.


TRENGER DU HJELP?

Få hjelp fra Espen eller en av de mange andre flinke og pålitlige fikserne du finner i Luado-appen.

Luado er tilgjengelig i Stor-Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sørlandet eller Ringsakerområdet (fra 16.03.)

FINN DIN LOKALE FIKSER NÅ