– Han var svært grundig og gjorde en fantastisk jobb!

Proff-fikseren Misak var et godt valg da Jens skulle ha hjelp til monteringen av den nye redskapsboden fra Maxbo. Jobben ble gjort effektivt, grundig og med et perfekt resultat, forteller Jens.


Jeg hadde hørt om Luado tidligere, og tenkte det var en fin mulighet til å teste tjenesten.

Jeg hadde selv satt opp fundamentet som boden skulle stå på, men ønsket at en proff skulle sette opp selve boden, forteller Jens.

– Jeg ville ha en person som sørget for at jobben ble gjort ordentlig fra start.


ET GODT VALG

På Luado fant jeg proff-fikseren Misak. På profilen hans så jeg at han hadde utført mange jobber, med veldig gode tilbakemeldinger fra andre kjøpere.

Han hadde også nødvendig verktøy, og det var et stort pluss for min type jobb, sier Jens.

Jeg fikk et inntrykk av at han kunne litt om alt, og det var akkurat det jeg var ute etter.

Selve jobben var ikke så lett som man kanskje skulle tro, det var krevende med mange deler og en lengre bruksanvisning, men dette var ikke et problem for handymannen Misak. Han dro på Maxbo og ordnet og fikset.


– Misak gjorde en strålende jobb med montering/ snekring av utvendig redskapsbod. Dette kunne ikke vært gjort bedre på noen måte. Vi anbefaler Misak på det varmeste!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Se Misak sin profil på Luado her


Misak var svært grundig og gjorde en fantastisk bra jobb, smiler Jens fornøyd. Han fortjener kun den beste scoren for arbeidet. Jeg tror faktisk ikke jobben kunne blitt gjort bedre!


TRYGT OG ENKELT

Selve bestillingen og det tekniske syntes jeg fungerte veldig fint med Luado. Ryddig og ordentlig, og alt gikk raskt. Man betaler på ordentlig vis, det er ikke tull med timer og hva som føres opp. Det oppleves trygt å bruke Luado.

Siste malingsstrøk av redskapsboden skal Jens få gjort til våren.


TRENGER DU HJELP?

Få hjelp fra Misak eller en av de mange andre flinke og pålitlige fikserne du finner i Luado-appen nå. Private fiksere og proffe håndverkere er klare til å fikse din småjobb enten det er i Stor-Oslo, Bergen og Trondheim.

FINN DIN LOKALE FIKSER NÅ