– Jeg ble imponert over hvor praktisk det var!

Jon var strålende fornøyd etter å ha fått en hjelpende hånd med monteringen av det nye PAX-skapet fra proff-fikser Matthew i Luado-appen.


Jon (66) har alltid vært en person som har gjort veldig mye selv, og for 20 år siden kunne han ikke se for seg å betale for å få hjelp.

Denne gangen var det ikke alt jeg følte for å gjøre selv, forteller Jon.

– Nå har vi råd, og jeg liker å være sikker på at det blir gjort ordentlig fra start.


TRAFF BLINK MED LUADO

Vi bestilte PAX garderoben på IKEA.no, og da dukket det opp et tips om Luado. Jeg klikket meg videre derfra, og kom til en tjeneste som var veldig lett å bruke, forteller Jon engasjert.

– Jeg ble rett og slett imponert over hvor praktisk det var å bruke!

Det var helt supert at man kunne definere oppdraget, og deretter få opp en liste med tilgjengelige håndverkere som hadde god informasjon om deres bakgrunn og erfaringer, smiler Jon.


– Og på toppen av det kunne jeg gå inn i deres kalender og se hva som passet for meg – det er perfekt for meg som reiser mye og har trange vinduer.


– Nydelig arbeid og hyggelig mann

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Se Matthew sin profil på Luado herRIKTIG PERSON FOR JOBBEN

Vi fant proff-fikseren Matthew, og etter vi hadde lest om hans erfaringer og omtaler fra andre, valgte vi å bestille han, forteller Jon.

Det kom en veldig proff og hyggelig mann på fredagskvelden, og det var åpenbart at han hadde montert veldig mye PAX garderobe før!

Det å få opp høye garderobeskap og å få det ordentlig til, er ikke bare enkelt. Jeg synes derfor det var veldig greit å få hjelp av en proff.

– Det var åpenbart at han hadde montert veldig mye PAX garderobe før!

– Jeg gjorde en del enkle ting selv, og han gjorde det som krevde mer erfaring og kompetanse. Fleksibiliteten og samarbeidet var helt supert, og det traff mitt behov veldig, avslutter Jon.TRENGER DU HJELP?

Få hjelp fra Matthew eller en av de mange andre flinke og pålitlige fikserne du finner i Luado-appen.

Luado er nå tilgjengelig i Stor-Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sørlandet og i Ringsakerområdet (fra 16.03.)

FINN DIN LOKALE FIKSER NÅ