Intiri tipser: En inspirerende og funksjonell arbeidsplass for både store og små

Skolestart nærmer seg og i den forbindelse har vi snakket med Intiri, vår partner på interiørrådgivning, om hvordan vi kan gjøre arbeidsplassen til lekser og jobb litt mer inspirerende.

En ryddig arbeidsplass gjør det enklere å holde fokus, men det kan være fint med litt ekstra motivasjon. Et effektivt og enkelt grep er å male en vegg med tavlemaling. Hvis skrivebordet ditt er litt slitt eller kjedelig, kan du male rett på skrivebordsplaten. Det er alltid morsomt å tegne kruseduller utenfor arket! Tavlemaling trenger ikke være svart; du kan velge en mørk farge som gjør tekst og kunstverk godt synlig.

Når du først er i gang, kan du også male noen oppbevaringsesker slik at du kan skrive på hva de inneholder. Dette er både praktisk i gangen og på barnerommet når lekene skal sorteres. Treesker kan du finne blant annet hos Jysk, Ikea og Jula.

Mange av oss bruker kjøleskapsdøren til viktige beskjeder, timeplaner og tegninger. Med magnetmaling kan du lage en egen oppslagstavle rett på veggen! Magnetmalingen inneholder små jernpartikler som gjør at magneter fester seg. Den kan brukes under vanlig veggmaling, tapet eller tavlemaling, og er perfekt for deg som ønsker et rolig og minimalistisk uttrykk.

Marinne, Intiri

Trenger du mer oppbevaring? Mal et felt på veggen i samme farge som hyllene, og skap en egendefinert sone. Dette er en rask måte å oppgradere barnerommet på, uten at du trenger å male hele rommet. Ofte kan en morsom farge være alt som skal til.

Klar for endring?

Ønsker du å friske opp uten å bruke egen tid på det, så kan en Luado-fikser hjelpe deg med en rekke oppgaver. Du bestiller enkelt hjelp på minutter direkte på nettsiden eller i appen og betalingen skjer trygt digitalt etter at du har bekreftet jobben som utført.