HURRA! Aksjer for 2 MNOK er tegnet i vår crowdfunding-kampanje.

Vår crowdfunding-kampanje er nå avsluttet! Tusen takk til alle våre 183 nye aksjonærer som har vist oss tillit. Nå har vi de beste forutsetningene for videre vekst. Vi gleder oss til fortsettelsen 🚀

Etter to hektiske uker i vår crowdfunding-kampanje er vi stolte og ydmyke over at 113 personer/investorer har tegnet aksjer for over 2 MNOK i Luado. Det gir gode forutsetninger for vekst i tiden fremover. Du kan fortsatt bli med.

Blant personene som har tegnet seg for aksjer så langt, finnes det både eksisterende brukere av tjenesten, kjente og ukjente og små og store investorer. Det var nettopp dette mangfoldet vi ønsket oss når vi valgte folkefinansiering-modellen. I tillegg til ny kapital representerer dette også masse ny, spennende og relevant kompetanse som vil gjøre Luado enda sterke i fremtiden.


BLI MEDEIER DU OGSÅ

Det er fortsatt aksjer for ca 1 MNOK for salg, og vi ønsker flere flinke og engasjerte folk med på eiersiden. Minsteinvestering er satt til 1.250 kroner for at flest mulig skal kunne bli med.

Kampanjen stenger søndag 5. august kl 23:59.


FINN UT MER OM DINE MULIGHETER HER


Alle investorer i Luado er viktig for selskapet. Små som store. Vi er på jakt etter ambassadører, kunnskap og muligheten til å sammen skape et bærekraftig småjobbmarkedet.


 

LUADO HAR ALLEREDE…
  • Et etterspurt produkt i markedet med svært god kundetilfredshet. (4.9 av 5.0)
  • Konsept og teknologi er bevist gjennom pilotfasen (2017/2018)
  • Et ambisiøst og erfarent team på plass med relevant kjernekompetanse.

Kapital som hentes inn i denne emisjonen vil akselerere veksten og legge grunnlaget for en ledende og lønnsom tjeneste.


 

EN INVESTERING I LUADO VIL…
  • Raskt kunne stige markant i verdi
  • Gi rett til utbytte fra selskapet
  • Gi mulighet for personlig skattefradrag på 23% for de som er raskt ute.

 

– Luado løser utfordringene småjobbmarkedet står ovenfor på lekende lett vis, og de har et team jeg har tiltro til kan skalere dette opp til å bli en betydelig aktør med bærekraftig drift.

GULBRAND ØVERBYE, INVESTOR I LUADO


FINN UT MER OM DINE MULIGHETER HER


Vi håper du vil bli med oss på reisen videre med å skape en ledende, lønnsom og ansvarlig tjeneste for småjobber. Benytt sjansen nå!

Hilsen
Luado-teamet